• Acupuntura

  Acupuntura

  Un estímul sutil sobre els punts d'acupuntura que activa l'organisme.

  Llegir més »
 • Medicina Tradicional Xinesa (MTX)

  Medicina Tradicional Xinesa (MTX)

  Un abordatge global de la patologia, mitjançant tècniques plenament respectuoses amb l’organisme.

  Llegir més »
 • Massatge

  Massatge

  Tècnica manual aplicada per fisioterapeutes, amb la que es poden aconseguir diferents efectes d'una manera molt agradable.

  Llegir més »
 • Fisioteràpia

  Fisioteràpia

  L’organisme necessita moure’s sota la mínima pressió possible i amb la màxima estabilitat.

  Llegir més »
 • Osteopatia

  Osteopatia

  Tècnica estrictament manual, que mitjançant mobilitzacions i manipulacions manté el moviment i estructura correcta del cos.

  Llegir més »
 • Psicologia

  Psicologia

  Des d'una vessant cognitiva-conductual ajudem a utilitzar positivament els pensaments perquè aquests siguin una ajuda i no un problema.

  Llegir més »
 • Flors de Bach

  Flors de Bach

  L'extracte de les flors equilibra l'organisme.

 • L'equip del CARF

  L'equip del CARF

Tractem als nostres pacients des de 1983, d’una manera global i amb tècniques que ajuden a l’organisme a resoldre les seves patologies.

Col·laborem amb el propi cos per resoldre la seva patologia, i procurem dotar al pacient de les eines i coneixements necessaris perquè pugui col·laborar en el tractament. Per nosaltres és important establir una col·laboració pacient-terapeuta per resoldre o controlar la patologia.

Gràcies a l’equip humà, les eines de que disposem al centre i la nostra experiència, podem donar tractament a un gran ventall de patologies, des d'una vessant plenament natural i respectuosa amb l’organisme.

Quan es resol el procés, i el pacient ha entès què s’ha fet per resoldre el seu problema, quan el pacient ha participat en el tractament, en certa mesura. La persona/pacient apren a tenir cura del propi cos, pren consciència de la pròpia capacitat de recuperació, de les sensacions que proporciona estar en equilibri amb el cos i de les bondats de cuidar-lo. Alhora, coneix el camí que hem seguit per resoldre el procés, i disposa de les eines, que ha emprat per resoldre'l. Per tant, disposa de les eines per poder fer un treball preventiu, sabent que el que nosaltres fem incideix positivament o negativa sobre el nostre organisme.

Gràcies per visitar-nos, si necessita qualsevol aclariment, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres o concerti una visita informativa gratuïta.

Tècniques que apliquem

Totes les tècniques que apliquem són molt respectuoses amb l’organisme. Gairebé del tot carents d’efectes adversos, i plenament compatibles amb tractaments medicamentosos. Poden ser aplicades de manera simultània i/o coordinada amb d’altres tractaments.

 

Medicina Tradicional Xinesa (MTX)

Medicina Tradicional Xinesa (MTX)

Permet realitzar un abordatge global del motiu de consulta. Quan tractem a través de les tècniques pròpies de la MTX, realitzem un tractament simptomàtic alhora que fem un tractament de les causes de fons, el que la MTX entén com a patró de desequilibri.

Llegir més »

Acupuntura

Acupuntura

Tècnica pròpia de la MTX, que consisteix en inserir unes agulles, gairebé tant fines com un cabell humà, en unes regions descrites de l'organisme. Aquestes regions, al ser punturades provoquen uns efectes locals en la zona d'inserció, i uns efectes sistèmics sobre tot l'organisme.

Massatge

Massatge

Tècnica manual aplicada per fisioterapeutes, que s’aplica quan hi ha patologies concretes de tipus múscul-esquelètic, vascular o limfàtic. La emprem també en esportistes o com a tècnica alliberadora d’estrès. És tant agradable que ens la sol·liciten per millorar el seu benestar general.

Llegir més »

Fisioteràpia

Fisioteràpia

Som conscients que l’organisme necessita moure’s sota la mínima pressió possible i amb la màxima estabilitat. Especialment aquelles regions en les que hi ha patologia prèvia, estan en procés de recuperació, pateixen un sobre ús o un procés degeneratiu.

Llegir més »

Osteopatia

Osteopatia

L’ osteopatia es una tècnica estrictament manual, que mitjançant mobilitzacions i manipulacions manté el moviment i estructura correcta del cos, i amb aquesta la funcionalitat i el bon estat de salut.

Llegir més »

Psicologia

Psicologia

Pretenem ensenyar a “pensar bé” per a “viure bé”, és a dir, des d’una vessant cognitiva-conductual, ajudem a utilitzar positivament els pensaments perquè aquests siguin una ajuda, i no un problema.

Llegir més »

Trastorns que tractem

 

A través de la MTX

La MTX permet tractar qualsevol dolença que pateixi l'organisme, tractar-la d'una manera respectuosa i en col·laboració amb la persona. Ofereix un abordatge diferent al tractement convencional, i per aquest motiu, malgrat que no s'hagin obtingut resultats amb el tractament convencional, això no significa que a través d'aquest abordatge no es pugui millorar o fins i tot resoldre.

Llegir més »

A través de la psicologia

El pensament influeix en la conducta i vice-versa. Des d’una vessant cognitiva-conductual, intervenim per ajudar-lo a pal·liar aquelles dificultats o problemes d’origen psicològic, que l’entorpeixen per a una normal execució de la vida quotidiana. Per poder corregir aquestes dificultats emprem diferents eines, com son: les tècniques cognitives i les tècniques de modificació de la conducta.

Llegir més »

A través de l’osteopatia

L'osteopatia tracta multitud de patologies com; cervicàlgies, cefalees, migranyes, alteracions de l'ATM, contractures, espasmes musculars, tendinitis, dorsàlgies, lumbàlgies, ciàtiques, problemes digestius, etc... Els tractaments son personalitzats, tractem a persones, no patologies i pot tractar presones de qualsevol edat, des de recent nascuts fins a gent gran.

Llegir més »