A travès de la osteopatia

L'osteopatia tracta multitud de patologies com; cervicàlgies, cefalees, migranyes, alteracions de l'ATM, contractures, espasmes musculars, tendinitis, dorsàlgies, lumbàlgies, ciàtiques, problemes digestius, etc...

Els tractaments son personalitzats, tractem a persones, no patologies i pot tractar presones de qualsevol edat, des de recent nascuts fins a gent gran.

Quan som petits tenim un potencial d'adaptació i autoregulació increïble, és importat valorar aquestes adaptacions; que siguin correctes i no ens provoquin disfuncions en l'edat adulta.

El nen/a es mou molt i això es bo, però corren el risc de que pateixin traumatismes en forma de cops, ferides..., però el traumatisme més important el tenim al néixer, el pas pel canal del part ens provoca unes pressions i tensions que son bones per activar el moviment respiratori primari, però en parts complicats  aquestes tensions poden provocar unes disfuncions parcials a nivell de les fascies que cal detectar i tractar-les.

Els nens/es nascuts amb cesària també és important que tinguin una valoració osteopàtica. No han patit l’estrès que provoca passar pel canal del part, per tant , caldrà valorar l'estat del moviment respiratori primari i si hi han alteracions  de les conseqüències d'haver escollit aquesta tècnica i no hagi sigut un part natural.